14 napon belüli elállási jog

Magyarul:

30 napos visszaküldési rendszerünk van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 nap áll rendelkezésére visszaküldést kérni.

Ahhoz, hogy visszaküldhető legyen, a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy azt kapta, viseletlenül vagy nem használtan, címkékkel és az eredeti csomagolásban. Szüksége lesz a vásárlást igazoló nyugtára vagy bizonylatra is.

A visszaküldés megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot a info@everglowhungary.com e-mail címen.

Ha elfogadjuk a visszaküldését, küldünk Önnek egy visszaküldési címkét, valamint útmutatást a csomag feladásának módjáról és hova küldéséről. A visszaküldés kérése nélkül visszaküldött termékeket nem fogadjuk el.

Bármilyen visszaküldési kérdés esetén felveheti velünk a kapcsolatot a info@everglowhungary.com e-mail címen.


Károk és sérülések
Kérjük, hogy átvételkor ellenőrizze megrendelését, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás, sérült vagy nem megfelelő terméket kap, hogy ki tudjuk értékelni a hibát és javítani tudjuk.


Kivételek / vissza nem térítendő tételek
Bizonyos típusú cikkek nem küldhetők vissza, például a romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például különleges megrendelések vagy személyre szabott termékek) és testápolási cikkek (például szépségápolási termékek). Veszélyes anyagok, gyúlékony folyadékok vagy gázok visszaküldését sem fogadjuk el. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot, ha kérdése vagy aggálya van az adott termékkel kapcsolatban.

Leárazott elemek vagy ajándékkártyák visszaküldését sajnos nem áll módunkban visszaváltani.


Cserék
A leggyorsabb módja annak, hogy megkapja, amit szeretne az az, ha visszaküldi a meglévő terméket, és a visszaküldés elfogadása után külön vásárolja meg az új terméket.


Európai Uniós 14 napos lemondási időszak
A fentiek ellenére, ha az árut az Európai Unióba szállítják, Önnek jogában áll 14 napon belül bármilyen okból és indoklás nélkül elállni vagy visszaküldeni megrendelését. A fentieknek megfelelően a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy átvette, viseletlenül vagy használaton kívül, címkékkel és az eredeti csomagolásban. Szüksége lesz a vásárlást igazoló nyugtára vagy bizonylatra is.


Visszatérítések
Értesítjük, amint megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldését, és tájékoztatjuk, hogy a visszatérítést jóváhagyták-e vagy sem. Jóváhagyás esetén 10 munkanapon belül automatikusan visszatérítjük a visszatérítést az eredeti fizetési móddal. Kérjük, ne feledje, hogy eltarthat egy ideig, amíg a bankja vagy a hitelkártya-társasága feldolgozza és feladja a visszatérítést.
Ha több mint 15 munkanap telt el azóta, hogy jóváhagytuk visszaküldését, kérjük, írjon nekünk a info@everglowhungary.com e-mail címen.

In English:

We have a 30-day return policy, which means you have 30 days after receiving your item to request a return.

To be eligible for a return, your item must be in the same condition that you received it, unworn or unused, with tags, and in its original packaging. You’ll also need the receipt or proof of purchase.

To start a return, you can contact us at info@everglowhungary.com

If your return is accepted, we’ll send you a return shipping label, as well as instructions on how and where to send your package. Items sent back to us without first requesting a return will not be accepted.

You can always contact us for any return question at info@everglowhungary.com

 

Damages and issues
Please inspect your order upon reception and contact us immediately if the item is defective, damaged or if you receive the wrong item, so that we can evaluate the issue and make it right.

 

Exceptions / non-returnable items
Certain types of items cannot be returned, like perishable goods (such as food, flowers, or plants), custom products (such as special orders or personalized items), and personal care goods (such as beauty products). We also do not accept returns for hazardous materials, flammable liquids, or gases. Please get in touch if you have questions or concerns about your specific item.

Unfortunately, we cannot accept returns on sale items or gift cards.

 

Exchanges
The fastest way to ensure you get what you want is to return the item you have, and once the return is accepted, make a separate purchase for the new item.

 

European Union 14 day cooling off period
Notwithstanding the above, if the merchandise is being shipped into the European Union, you have the right to cancel or return your order within 14 days, for any reason and without a justification. As above, your item must be in the same condition that you received it, unworn or unused, with tags, and in its original packaging. You’ll also need the receipt or proof of purchase.

 

Refunds
We will notify you once we’ve received and inspected your return, and let you know if the refund was approved or not. If approved, you’ll be automatically refunded on your original payment method within 10 business days. Please remember it can take some time for your bank or credit card company to process and post the refund too.
If more than 15 business days have passed since we’ve approved your return, please contact us at info@everglowhungary.com