Használati feltételek

Áttekintés

Ezt a weboldalt az Everglow üzemelteti. Az oldalon a „mi”, „mi” és „mieink” kifejezések az Everglow-re utalnak. Az Everglow felajánlja ezt a webhelyet, beleértve az ezen a webhelyen elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást az Ön, a felhasználó számára, azzal a feltétellel, hogy elfogadja az itt közölt összes feltételt, feltételt, irányelvet és megjegyzést.

Azzal, hogy felkereste oldalunkat és/vagy vásárol tőlünk valamit, részt vesz a „Szolgáltatásunkban”, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbi feltételeket („Szolgáltatási feltételek”, „Feltételek”), beleértve a további feltételeket és szabályzatokat is, amelyekre itt hivatkozunk és/vagy hiperhivatkozással elérhetőek. A jelen Szolgáltatási feltételek a webhely minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve a böngészőket, kereskedőket, vásárlókat, kereskedőket és/vagy tartalomhoz hozzájáruló a felhasználókat is.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt hozzáférne vagy használja weboldalunkat. Az oldal bármely részének elérésével vagy használatával Ön beleegyezik a jelen Szolgáltatási feltételek betartásába. Ha nem ért egyet a jelen szerződés összes feltételével, akkor nem érheti el a weboldalt, és nem használhatja a Szolgáltatásokat. Ha a jelen Szolgáltatási feltételek ajánlatnak tekinti, az elfogadás kifejezetten a jelen Szolgáltatási feltételekre korlátozódik.

Az aktuális áruházhoz hozzáadott minden új funkcióra vagy eszközre szintén a Szolgáltatási feltételek vonatkoznak. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legújabb verzióját. Fenntartjuk a jogot a jelen Szolgáltatási feltételek bármely részének frissítésére, megváltoztatására vagy cseréjére azáltal, hogy frissítéseket és/vagy változtatásokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, nincs-e benne változás. A változtatások közzétételét követően a webhely további használata vagy hozzáférése a változtatások elfogadását jelenti.

Áruházunknak a Shopify Inc. ad otthont. Ők biztosítják számunkra az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink értékesítését Önnek.

1. RÉSZ – ONLINE ÁRUHÁZ FELTÉTELEI
A jelen Szolgáltatási feltételek elfogadásával Ön kijelenti, hogy legalább  a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban elérte a nagykorúságot, vagy nagykorú a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban, és hozzájárult ahhoz, hogy bármely kiskorú eltartottjának az oldal használatát.
Nem használhatja termékeinket semmilyen illegális vagy jogosulatlan célra, és a Szolgáltatás használata során nem sértheti meg a joghatósága alá tartozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).
Tilos férgeket, vírusokat vagy romboló jellegű kódokat továbbítani.
A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megsértése a Szolgáltatások azonnali megszüntetését vonja maga után.

2. SZAKASZ – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a Szolgáltatást bármely okból, bármikor megtagadjuk.
Ön tudomásul veszi, hogy tartalma (a hitelkártya adatokat nem beleértve) titkosítatlanul átvihető, és (a) különféle hálózatokon keresztül továbbítható; és (b) a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek való megfelelés és az azokhoz való igazodás céljából módosíthatóak. A hálózaton keresztüli átvitel során a hitelkártya adatok mindig titkosítva vannak.
Ön beleegyezik abba, hogy kifejezett írásos engedélyünk nélkül nem reprodukálja, sokszorosítja, másolja, adja el, adja tovább vagy használja ki a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát, a Szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy a szolgáltatást nyújtó webhelyen található bármely kapcsolatfelvételt. .
A jelen megállapodásban használt címsorok csak a kényelem kedvéért szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon nem befolyásolják a jelen Feltételeket.

3. SZAKASZ – AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZERŰSÉGE
Nem vállalunk felelősséget, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az oldalon található anyagok csak általános tájékoztatást szolgálnak, és nem támaszkodhatnak rájuk, és nem használhatók kizárólagos döntések alapjául az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrások figyelembe vétele nélkül. Az ezen az oldalon található anyagokra való bármilyen támaszkodás saját felelősségére történik.
Ez a webhely bizonyos történelmi információkat tartalmazhat. A történelmi információk szükségszerűen nem aktuálisak, és csak tájékoztatásul szolgálnak. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az oldal tartalmát bármikor módosítsuk, de nem vagyunk kötelesek frissíteni az oldalunkon található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége az oldalunkon bekövetkezett változások figyelemmel kísérése.

4. SZAKASZ – A SZOLGÁLTATÁS ÉS AZ ÁRAK MÓDOSÍTÁSA
Termékeink árai előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Fenntartjuk a jogot, hogy a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát) bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük.
Nem vállalunk felelősséget Ön vagy harmadik fél felé a Szolgáltatás módosításáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy leállításáért.

5. SZAKASZ – TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (ha van)
Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online érhetők el a weboldalon keresztül. Ezeknek a termékeknek vagy szolgáltatásoknak korlátozott mennyisége lehet, és csak a visszatérítési szabályzatunknak megfelelően lehet visszaküldeni vagy cserélni:  VISSZATÉRÍTÉSI IRÁNYELV
Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg termékeink áruházban megjelenő színeit és képeit. Nem tudjuk garantálni, hogy számítógépe monitorának bármely színe pontos lesz.
Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek termékeink vagy Szolgáltatásaink értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra korlátozni. Ezt a jogunkat eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. A termékleírások vagy a termékárak bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak, saját belátásunk szerint. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármely termék értékesítését bármikor leállítsuk. Minden termék leírása vagy árazása bármikor előzetes értesítés nélkül megváltozhat, kizárólag a mi egyedüli döntésünk alapján. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor beszüntessünk bármely terméket. Az ezen a weboldalon történő bármely termék vagy szolgáltatás ajánlata érvénytelen, ha tilos.

Nem garantáljuk, hogy az Ön által vásárolt vagy beszerzett termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb anyagok minősége megfelel az Ön elvárásainak,  hogy a Szolgáltatás bármely hibája javítva lesz..

6. SZAKASZ – A SZÁMLÁZÁSI ÉS SZÁMLAINFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA
Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk minden tőlünk leadott megrendelést. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a személyenként, háztartásonként vagy rendelésenként vásárolt mennyiséget. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az ugyanazon ügyfélszámlával vagy ugyanazon ügyfélszámla alatt leadott rendeléseket, ugyanazt a hitelkártyát és/vagy az azonos számlázási és/vagy szállítási címet használó rendeléseket. Abban az esetben, ha módosítunk vagy törlünk egy megrendelést, megpróbálhatjuk értesíteni Önt a megrendeléskor megadott e-mail és/vagy számlázási cím/telefonszám segítségével. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy megtiltsuk azokat a megrendeléseket, amelyeket saját megítélésünk szerint kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók adtak le.

Ön vállalja, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási és számlainformációkat ad meg minden üzletünkben történő vásárlás esetén. Ön beleegyezik abba, hogy haladéktalanul frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét, a hitelkártya számát és a lejárati dátumot, hogy végrehajthassuk tranzakcióit, és szükség esetén kapcsolatba léphessünk Önnel.

További részletekért tekintse át visszatérítési szabályzatunkat:  VISSZATÉRÍTÉSI IRÁNYELV


7. SZAKASZ – OPCIONÁLIS ESZKÖZÖK
Hozzáférést biztosíthatunk Önnek harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyeket nem figyelünk vagy nem ellenőrzünk és nincs ránk hatásunk.
Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést biztosítunk az ilyen eszközökhöz „ahogy vannak” és „ahogy elérhetőek”, mindenféle garancia, nyilatkozat vagy feltétel nélkül, és minden jóváhagyás nélkül. Semmilyen felelősséget nem vállalunk a harmadik féltől származó opcionális eszközök használatából eredendő károkért vagy kapcsolódó problémákért
A webhelyen keresztül kínált opcionális eszközök Ön általi használata teljes mértékben a saját kockázatára és belátása szerint történik, és gondoskodnia kell arról, hogy ismerje és elfogadja azokat a feltételeket, amelyek alapján az érintett harmadik fél szolgáltató(k) biztosítják az eszközöket.
A jövőben új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat is kínálhatunk a webhelyen keresztül (beleértve az új eszközök és erőforrások kiadását). Az ilyen új funkciókra és/vagy szolgáltatásokra is a jelen Szolgáltatási feltételek vonatkoznak.

8. SZAKASZ – HARMADIK FELEKTŐL SZÁRMAZÓ LINKEK
A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások tartalmazhatnak harmadik felektől származó anyagokat.
A webhelyen található harmadik felek hivatkozásai olyan harmadik felek webhelyeire irányíthatják Önt, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy a pontosságának vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk felelősséget vagy garanciát a harmadik felek anyagaiért vagy webhelyeiért, vagy harmadik felek bármely más anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért.
Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért vagy károsodásért, amelyek a harmadik fél weboldalakkal kapcsolatosan merülnek fel, beleértve a termékek vagy szolgáltatások vásárlásával vagy használatával kapcsolatos károkat, erőforrásokat, tartalmakat vagy bármilyen más tranzakciót.. Kérjük, gondosan tekintse át a harmadik fél irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg arról, hogy megértette azokat, mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajtana. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, követeléseket, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félhez kell intézni.

9. SZAKASZ – FELHASZNÁLÓI MEGJEGYZÉSEK, VISSZAJELZÉSEK ÉS EGYÉB BENYÚJTÁSOK
Ha kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat (például pályázati pályaműveket) küld, vagy kérésünk nélkül, kreatív ötleteket, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat küld online, e-mailben, postai úton, ill. ellenkező esetben (együttesen „megjegyzések”), Ön beleegyezik abba, hogy az Ön által nekünk továbbított megjegyzéseket bármikor korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és bármilyen médiában más módon felhasználhatjuk. Nem vagyunk és nem is leszünk kötelesek (1) bármilyen megjegyzést bizalmasan kezelni; (2) kártérítést fizetni bármilyen megjegyzésért; vagy (3) válaszolni bármilyen megjegyzésre.
Felügyelhetünk, szerkeszthetünk vagy távolíthatunk el olyan tartalmat, amelyet saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak találunk, vagy amelyek sértik bármely fél szellemi tulajdonát vagy ezeket a Szolgáltatási Feltételeket
Ön elfogadja, hogy megjegyzései nem sértik meg a harmadik fél jogait, beleértve a szerzői jogot, a védjegyet, a magánéletet, a személyiséget vagy más személyes vagy szellemi tulajdonjogot. Ön beleegyezik továbbá abba, hogy megjegyzései nem tartalmaznak rágalmazó vagy más módon jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, és nem tartalmazhatnak olyan számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely működését. Nem használhat hamis e‑mail címet, nem adhatja ki magát valaki másnak, és nem vezethet félre minket vagy harmadik feleket a kommentek eredetét illetően. Kizárólag Ön felelős az Ön által tett megjegyzésekért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.

10. SZAKASZ – SZEMÉLYES ADATOK
A személyes információk átadása az webhelyen keresztül az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően történik, amelyek megtekinthetők itt:: ADATVÉDELMI IRÁNYELVRE

11. SZAKASZ – HIBÁK, PONTOSSÁGOK ÉS KIHAGYÁSOK
Előfordulhat, hogy weboldalunkon vagy a Szolgáltatásunkban olyan információ található, amely helyesírási hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmazhat a termékleírásokban, árazásban, promóciókban, ajánlatokban, termékszállítási díjakban, szállítási időben és elérhetőségben. Fenntartjuk a jogot az esetleges hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok kijavítására, valamint az információk megváltoztatására vagy frissítésére vagy a rendelések törlésére, ha a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található bármely információ pontatlan, előzetes értesítés nélkül (beleértve a rendelés leadását is). .
Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk frissítésére, módosítására vagy pontosítására, ideértve korlátozás nélkül az árazási információkat is, kivéve, ha azt jogszabály írja elő. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen meghatározott frissítési vagy frissítési dátum nem jelentheti azt, hogy minden információ a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen módosult vagy frissült.

12. SZAKASZ – TILTOTT FELHASZNÁLÁSOK
A Szolgáltatási feltételekben meghatározott egyéb tilalmakon kívül Önnek tilos a webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen jogellenes célra; (b) másokat jogellenes cselekmények végrehajtására vagy abban való részvételre kérni; (c) megsérteni bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami szabályozást, szabályt, törvényt vagy helyi rendeletet; (d) megsérteni vagy megsérteni a saját vagy mások szellemi tulajdoni jogait; (e) nem, szexuális irányultság, vallás, etnikai hovatartozás, faj, kor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján zaklatni, bántalmazni, sértegetni, ártani, rágalmazni, rágalmazni, becsmérelni, megfélemlíteni vagy megkülönböztetni; f) hamis vagy félrevezető információk benyújtása; (g) vírusok vagy bármely más típusú rosszindulatú kód feltöltése vagy továbbítása, amely bármilyen módon felhasználható, ami befolyásolja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más webhelyek vagy az Internet funkcionalitását vagy működését; (h) mások személyes adatainak gyűjtésére vagy nyomon követésére; (i) spam, adathalászat, pharm, előtétprogram, pókerezés vagy kaparás; (j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célból; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más webhelyek vagy az internet biztonsági funkcióinak megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy a tiltott felhasználások bármelyikének megsértése miatt megszüntessük a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal használatát.

13. SZAKASZ – A GARANCIA NYILATKOZATA; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG
Nem garantáljuk, nem vállaljuk vagy képviseljük, hogy Szolgáltatásunk Ön általi használata zavartalan, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz.
Nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatás használatából származó eredmények pontosak vagy megbízhatóak lesznek.
Ön beleegyezik abba, hogy időről időre határozatlan időre eltávolíthatjuk a Szolgáltatást, vagy bármikor megszüntethetjük a Szolgáltatást az Ön értesítése nélkül.
Kifejezetten beleegyezik abba, hogy a Szolgáltatás használata, vagy annak képtelensége kizárólag az Ön kockázatára történik. A Szolgáltatást és a Szolgáltatáson keresztül Önnek szállított összes terméket és szolgáltatást (kivéve az általunk kifejezetten megjelölt eseteket) „ahogy van” és „rendelkezésre álló” állapotában biztosítjuk az Ön számára, bármilyen  jellegű kifejezett vagy mellékelt garanciák, vagy feltételek nélkül, ideértve az összes olyan kifejezett vagy mellékelt garanciát vagy feltételt, amelyek a piacképességre, eladhatóságra, adott célra való alkalmasságra, tartósságra, címre és jogok megsértése nélkül vonatkoznak.
Az Everglow, igazgatóink, tisztségviselőink, alkalmazottaink, leányvállalatainak, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokok, beszállítóink, szolgáltatóink vagy licencadóink semmilyen esetben sem felelősek semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért vagy bármilyen közvetlen, közvetett, véletlen, büntető, különleges vagy bármilyen következményes kárért, beleértve, de nem kizárólagosan az elmaradt hasznot, a bevételkiesést, a megtakarítások elvesztését, az adatvesztést, a csereköltségeket vagy bármilyen hasonló kárt, akár szerződésen, jogsértésen (beleértve a gondatlanságot), objektív felelősséget vagy egyéb módon, Ön által használt bármely szolgáltatás vagy a szolgáltatás segítségével beszerzett termékek használatából adódik, vagy bármely más igény, amely bármilyen módon kapcsolódik a szolgáltatás vagy bármely termék használatához, beleértve, de nem kizárólagosan az anyagokban esetlegesen előforduló hibákat vagy mulasztásokat, vagy bármilyen típusú veszteséget vagy kárt, amely az Ön által használt szolgáltatás vagy azon keresztül elérhetővé tett tartalom (vagy termék) használatából ered, még akkor sem, ha az ilyen károk lehetőségére felhívták a figyelmét. Mivel néhány államban vagy joghatóságban nem engedélyezik a következményes vagy mellékhatások kizárását vagy korlátozását, ezért az ilyen államokban vagy joghatóságokban a felelősségünk jogszabály által engedélyezett legnagyobb mértékig lesz korlátozva.

14. SZAKASZ – KÁRTÉRÍTÉS
Ön beleegyezik abba, hogy kártalanítja, megvédi és ártalmatlanná teszi az Everglow-t és anyavállalatunkat, leányvállalatainkat, leányvállalatainkat, partnereinket, tisztségviselőit, igazgatóit, ügynökeinket, vállalkozókat, licencadókat, szolgáltatókat, alvállalkozókat, beszállítókat, gyakornokokat és alkalmazottakat, minden követeléstől vagy igénytől beleértve az ésszerű követeléseket is, amelyet egy harmadik fél bármilyen okból, beleértve a jelen Általános Szerződési Feltételek megszegését vagy a hivatkozásokkal együtt beillesztett dokumentumok megsértését, vagy jogszabály vagy harmadik fél jogainak megsértése miatt terjeszt elő, és amely magában foglalja a minket terhelő költségeket és méltányos ügyvédi díjakat.


15. SZAKASZ – VÁLASZTHATÓSÁG
Abban az esetben, ha a jelen Szolgáltatási feltételek bármely rendelkezése jogellenesnek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak minősül, az ilyen rendelkezés mindazonáltal a vonatkozó jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben végrehajtható, és a végrehajthatatlan rész a jelen Feltételektől elszakadtnak tekintendő. Az ilyen megállapítás nem érinti a többi fennmaradó rendelkezés érvényességét és végrehajthatóságát.

16. SZAKASZ – MEGSZŰNÉS
A felek által a felbontás előtti időszakban vállalt kötelezettségek és felelősségek érvényben maradnak a jelen szerződés felbontása után minden célra.
A jelen Szolgáltatási feltételek mindaddig hatályosak, amíg Ön vagy mi fel nem mondjuk. A jelen Szolgáltatási feltételeket bármikor felmondhatja, ha értesít minket arról, hogy nem kívánja tovább használni Szolgáltatásainkat, vagy ha abbahagyja oldalunk használatát.
Ha kizárólagos megítélésünk szerint Ön elmulasztja, vagy gyanítjuk, hogy elmulasztotta betartani a jelen Szolgáltatási feltételek bármely feltételét vagy rendelkezését, a jelen szerződést bármikor felmondhatjuk előzetes értesítés nélkül, és Ön továbbra is felelős minden esedékes összegért a felmondás időpontjáig; ; és/vagy megtagadhatjuk Öntől a hozzáférést szolgáltatásainkhoz (vagy azok egy részéhez).


17. SZAKASZ – TELJES MEGÁLLAPODÁS
A jelen Szolgáltatási feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást.
A jelen Szolgáltatási feltételek és az általunk ezen az oldalon vagy a Szolgáltatással kapcsolatban közzétett irányelvek és működési szabályok alkotják a teljes megállapodást és egyetértést Ön és köztünk, és szabályozzák a Szolgáltatás Ön általi használatát, felülírva minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot, akár szóban, akár írásban, Ön és köztünk (beleértve, de nem kizárólagosan, a Szolgáltatási feltételek bármely korábbi verzióját).
Ezeknek a Felhasználási feltételeknek az értelmezésével kapcsolatos bármely homályos pontot nem értelmezzük a szerződést megalkotó fél ellen.

18. SZAKASZ – IRÁNYADÓ JOG
A jelen Szolgáltatási feltételekre és minden külön megállapodásra, amellyel a Szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek, Magyarország törvényei az irányadók, és azok értelmezésére vonatkoznak.


19. SZAKASZ – A SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI
Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legújabb verzióját.
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy lecseréljük a jelen Szolgáltatási feltételek bármely részét azáltal, hogy frissítéseket és változtatásokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeres időközönként ellenőrizze weboldalunkat, hogy nincs-e benne változás. A jelen Szolgáltatási feltételek bármely módosításának közzétételét követően webhelyünk vagy szolgáltatásunk további használata vagy hozzáférése a változtatások elfogadását jelenti.

20. SZAKASZ – ELÉRHETŐSÉGI ADATOK
Az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos kérdéseit a info@everglowhungary.com e-mail címre kell küldenie.
Elérhetőségeinket az alábbiakban közöljük:
[Vértessy Gergő ev.]
info@everglowhungary.com
[Magyarország, 3535 Miskolc, Kondor Béla utca 18 em.:FS ajtó:3.]
[06302045250]
[479102 - Csomagküldő, internetes kiskereskedelem]
[Adószám: 47926583-2-25]

In English:

 OVERVIEW
This website is operated by Everglow. Throughout the site, the terms “we”, “us” and “our” refer to Everglow. Everglow offers this website, including all information, tools and Services available from this site to you, the user, conditioned upon your acceptance of all terms, conditions, policies and notices stated here.

By visiting our site and/ or purchasing something from us, you engage in our “Service” and agree to be bound by the following terms and conditions (“Terms of Service”, “Terms”), including those additional terms and conditions and policies referenced herein and/or available by hyperlink. These Terms of Service apply to all users of the site, including without limitation users who are browsers, vendors, customers, merchants, and/ or contributors of content.

Please read these Terms of Service carefully before accessing or using our website. By accessing or using any part of the site, you agree to be bound by these Terms of Service. If you do not agree to all the terms and conditions of this agreement, then you may not access the website or use any Services. If these Terms of Service are considered an offer, acceptance is expressly limited to these Terms of Service.

Any new features or tools which are added to the current store shall also be subject to the Terms of Service. You can review the most current version of the Terms of Service at any time on this page. We reserve the right to update, change or replace any part of these Terms of Service by posting updates and/or changes to our website. It is your responsibility to check this page periodically for changes. Your continued use of or access to the website following the posting of any changes constitutes acceptance of those changes.

Our store is hosted on Shopify Inc. They provide us with the online e-commerce platform that allows us to sell our products and Services to you.

SECTION 1 - ONLINE STORE TERMS
By agreeing to these Terms of Service, you represent that you are at least the age of majority in your state or province of residence, or that you are the age of majority in your state or province of residence and you have given us your consent to allow any of your minor dependents to use this site.
You may not use our products for any illegal or unauthorized purpose nor may you, in the use of the Service, violate any laws in your jurisdiction (including but not limited to copyright laws).
You must not transmit any worms or viruses or any code of a destructive nature.
A breach or violation of any of the Terms will result in an immediate termination of your Services.

SECTION 2 - GENERAL CONDITIONS
We reserve the right to refuse Service to anyone for any reason at any time.
You understand that your content (not including credit card information), may be transferred unencrypted and involve (a) transmissions over various networks; and (b) changes to conform and adapt to technical requirements of connecting networks or devices. Credit card information is always encrypted during transfer over networks.
You agree not to reproduce, duplicate, copy, sell, resell or exploit any portion of the Service, use of the Service, or access to the Service or any contact on the website through which the Service is provided, without express written permission by us.
The headings used in this agreement are included for convenience only and will not limit or otherwise affect these Terms.

SECTION 3 - ACCURACY, COMPLETENESS AND TIMELINESS OF INFORMATION
We are not responsible if information made available on this site is not accurate, complete or current. The material on this site is provided for general information only and should not be relied upon or used as the sole basis for making decisions without consulting primary, more accurate, more complete or more timely sources of information. Any reliance on the material on this site is at your own risk.
This site may contain certain historical information. Historical information, necessarily, is not current and is provided for your reference only. We reserve the right to modify the contents of this site at any time, but we have no obligation to update any information on our site. You agree that it is your responsibility to monitor changes to our site.

SECTION 4 - MODIFICATIONS TO THE SERVICE AND PRICES
Prices for our products are subject to change without notice.
We reserve the right at any time to modify or discontinue the Service (or any part or content thereof) without notice at any time.
We shall not be liable to you or to any third-party for any modification, price change, suspension or discontinuance of the Service.

SECTION 5 - PRODUCTS OR SERVICES (if applicable)
Certain products or Services may be available exclusively online through the website. These products or Services may have limited quantities and are subject to return or exchange only according to our Refund Policy: REFUND POLICY
We have made every effort to display as accurately as possible the colors and images of our products that appear at the store. We cannot guarantee that your computer monitor's display of any color will be accurate.
We reserve the right, but are not obligated, to limit the sales of our products or Services to any person, geographic region or jurisdiction. We may exercise this right on a case-by-case basis. We reserve the right to limit the quantities of any products or Services that we offer. All descriptions of products or product pricing are subject to change at anytime without notice, at the sole discretion of us. We reserve the right to discontinue any product at any time. Any offer for any product or Service made on this site is void where prohibited.
We do not warrant that the quality of any products, Services, information, or other material purchased or obtained by you will meet your expectations, or that any errors in the Service will be corrected.

SECTION 6 - ACCURACY OF BILLING AND ACCOUNT INFORMATION
We reserve the right to refuse any order you place with us. We may, in our sole discretion, limit or cancel quantities purchased per person, per household or per order. These restrictions may include orders placed by or under the same customer account, the same credit card, and/or orders that use the same billing and/or shipping address. In the event that we make a change to or cancel an order, we may attempt to notify you by contacting the e‑mail and/or billing address/phone number provided at the time the order was made. We reserve the right to limit or prohibit orders that, in our sole judgment, appear to be placed by dealers, resellers or distributors.

You agree to provide current, complete and accurate purchase and account information for all purchases made at our store. You agree to promptly update your account and other information, including your email address and credit card numbers and expiration dates, so that we can complete your transactions and contact you as needed.

For more details, please review our Refund Policy: REFUND POILCY

SECTION 7 - OPTIONAL TOOLS
We may provide you with access to third-party tools over which we neither monitor nor have any control nor input.
You acknowledge and agree that we provide access to such tools ”as is” and “as available” without any warranties, representations or conditions of any kind and without any endorsement. We shall have no liability whatsoever arising from or relating to your use of optional third-party tools.
Any use by you of the optional tools offered through the site is entirely at your own risk and discretion and you should ensure that you are familiar with and approve of the terms on which tools are provided by the relevant third-party provider(s).
We may also, in the future, offer new Services and/or features through the website (including the release of new tools and resources). Such new features and/or Services shall also be subject to these Terms of Service.

SECTION 8 - THIRD-PARTY LINKS
Certain content, products and Services available via our Service may include materials from third-parties.
Third-party links on this site may direct you to third-party websites that are not affiliated with us. We are not responsible for examining or evaluating the content or accuracy and we do not warrant and will not have any liability or responsibility for any third-party materials or websites, or for any other materials, products, or Services of third-parties.
We are not liable for any harm or damages related to the purchase or use of goods, Services, resources, content, or any other transactions made in connection with any third-party websites. Please review carefully the third-party's policies and practices and make sure you understand them before you engage in any transaction. Complaints, claims, concerns, or questions regarding third-party products should be directed to the third-party.

SECTION 9 - USER COMMENTS, FEEDBACK AND OTHER SUBMISSIONS
If, at our request, you send certain specific submissions (for example contest entries) or without a request from us, you send creative ideas, suggestions, proposals, plans, or other materials, whether online, by email, by postal mail, or otherwise (collectively, 'comments'), you agree that we may, at any time, without restriction, edit, copy, publish, distribute, translate and otherwise use in any medium any comments that you forward to us. We are and shall be under no obligation (1) to maintain any comments in confidence; (2) to pay compensation for any comments; or (3) to respond to any comments.
We may, but have no obligation to, monitor, edit or remove content that we determine in our sole discretion to be unlawful, offensive, threatening, libelous, defamatory, pornographic, obscene or otherwise objectionable or violates any party’s intellectual property or these Terms of Service.
You agree that your comments will not violate any right of any third-party, including copyright, trademark, privacy, personality or other personal or proprietary right. You further agree that your comments will not contain libelous or otherwise unlawful, abusive or obscene material, or contain any computer virus or other malware that could in any way affect the operation of the Service or any related website. You may not use a false e‑mail address, pretend to be someone other than yourself, or otherwise mislead us or third-parties as to the origin of any comments. You are solely responsible for any comments you make and their accuracy. We take no responsibility and assume no liability for any comments posted by you or any third-party.

SECTION 10 - PERSONAL INFORMATION
Your submission of personal information through the store is governed by our Privacy Policy, which can be viewed here: PRIVACY POLICY

SECTION 11 - ERRORS, INACCURACIES AND OMISSIONS
Occasionally there may be information on our site or in the Service that contains typographical errors, inaccuracies or omissions that may relate to product descriptions, pricing, promotions, offers, product shipping charges, transit times and availability. We reserve the right to correct any errors, inaccuracies or omissions, and to change or update information or cancel orders if any information in the Service or on any related website is inaccurate at any time without prior notice (including after you have submitted your order).
We undertake no obligation to update, amend or clarify information in the Service or on any related website, including without limitation, pricing information, except as required by law. No specified update or refresh date applied in the Service or on any related website, should be taken to indicate that all information in the Service or on any related website has been modified or updated.

SECTION 12 - PROHIBITED USES
In addition to other prohibitions as set forth in the Terms of Service, you are prohibited from using the site or its content: (a) for any unlawful purpose; (b) to solicit others to perform or participate in any unlawful acts; (c) to violate any international, federal, provincial or state regulations, rules, laws, or local ordinances; (d) to infringe upon or violate our intellectual property rights or the intellectual property rights of others; (e) to harass, abuse, insult, harm, defame, slander, disparage, intimidate, or discriminate based on gender, sexual orientation, religion, ethnicity, race, age, national origin, or disability; (f) to submit false or misleading information; (g) to upload or transmit viruses or any other type of malicious code that will or may be used in any way that will affect the functionality or operation of the Service or of any related website, other websites, or the Internet; (h) to collect or track the personal information of others; (i) to spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (j) for any obscene or immoral purpose; or (k) to interfere with or circumvent the security features of the Service or any related website, other websites, or the Internet. We reserve the right to terminate your use of the Service or any related website for violating any of the prohibited uses.

SECTION 13 - DISCLAIMER OF WARRANTIES; LIMITATION OF LIABILITY
We do not guarantee, represent or warrant that your use of our Service will be uninterrupted, timely, secure or error-free.
We do not warrant that the results that may be obtained from the use of the Service will be accurate or reliable.
You agree that from time to time we may remove the Service for indefinite periods of time or cancel the Service at any time, without notice to you.
You expressly agree that your use of, or inability to use, the Service is at your sole risk. The Service and all products and Services delivered to you through the Service are (except as expressly stated by us) provided 'as is' and 'as available' for your use, without any representation, warranties or conditions of any kind, either express or implied, including all implied warranties or conditions of merchantability, merchantable quality, fitness for a particular purpose, durability, title, and non-infringement.
In no case shall Everglow, our directors, officers, employees, affiliates, agents, contractors, interns, suppliers, Service providers or licensors be liable for any injury, loss, claim, or any direct, indirect, incidental, punitive, special, or consequential damages of any kind, including, without limitation lost profits, lost revenue, lost savings, loss of data, replacement costs, or any similar damages, whether based in contract, tort (including negligence), strict liability or otherwise, arising from your use of any of the Service or any products procured using the Service, or for any other claim related in any way to your use of the Service or any product, including, but not limited to, any errors or omissions in any content, or any loss or damage of any kind incurred as a result of the use of the Service or any content (or product) posted, transmitted, or otherwise made available via the Service, even if advised of their possibility. Because some states or jurisdictions do not allow the exclusion or the limitation of liability for consequential or incidental damages, in such states or jurisdictions, our liability shall be limited to the maximum extent permitted by law.

SECTION 14 - INDEMNIFICATION
You agree to indemnify, defend and hold harmless Everglow and our parent, subsidiaries, affiliates, partners, officers, directors, agents, contractors, licensors, Service providers, subcontractors, suppliers, interns and employees, harmless from any claim or demand, including reasonable attorneys’ fees, made by any third-party due to or arising out of your breach of these Terms of Service or the documents they incorporate by reference, or your violation of any law or the rights of a third-party.

SECTION 15 - SEVERABILITY
In the event that any provision of these Terms of Service is determined to be unlawful, void or unenforceable, such provision shall nonetheless be enforceable to the fullest extent permitted by applicable law, and the unenforceable portion shall be deemed to be severed from these Terms of Service, such determination shall not affect the validity and enforceability of any other remaining provisions.

SECTION 16 - TERMINATION
The obligations and liabilities of the parties incurred prior to the termination date shall survive the termination of this agreement for all purposes.
These Terms of Service are effective unless and until terminated by either you or us. You may terminate these Terms of Service at any time by notifying us that you no longer wish to use our Services, or when you cease using our site.
If in our sole judgment you fail, or we suspect that you have failed, to comply with any term or provision of these Terms of Service, we also may terminate this agreement at any time without notice and you will remain liable for all amounts due up to and including the date of termination; and/or accordingly may deny you access to our Services (or any part thereof).

SECTION 17 - ENTIRE AGREEMENT
The failure of us to exercise or enforce any right or provision of these Terms of Service shall not constitute a waiver of such right or provision.
These Terms of Service and any policies or operating rules posted by us on this site or in respect to the Service constitutes the entire agreement and understanding between you and us and governs your use of the Service, superseding any prior or contemporaneous agreements, communications and proposals, whether oral or written, between you and us (including, but not limited to, any prior versions of the Terms of Service).
Any ambiguities in the interpretation of these Terms of Service shall not be construed against the drafting party.

SECTION 18 - GOVERNING LAW
These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Hungary.

SECTION 19 - CHANGES TO TERMS OF SERVICE
You can review the most current version of the Terms of Service at any time at this page.
We reserve the right, at our sole discretion, to update, change or replace any part of these Terms of Service by posting updates and changes to our website. It is your responsibility to check our website periodically for changes. Your continued use of or access to our website or the Service following the posting of any changes to these Terms of Service constitutes acceptance of those changes.

SECTION 20 - CONTACT INFORMATION
Questions about the Terms of Service should be sent to us at info@everglowhungary.com
Our contact information is posted below:
[Vértessy Gergő ev.]
info@everglowhungary.com
[Hungary, 3535 Miskolc, Kondor Béla utca 18 em.:FS ajtó:3.]
[+36302045250]
[479102 - Retail sale via mail order houses and Internet]
[47926583-2-25]